Golv och våtrum av bästa kvalitet

Är det dags för nytt golv eller nytt våtrum? Då kan vi på Golvab hjälpa dig. Verksamma i branschen sedan 1977 vet vi att ett riktigt bra golv gör stor skillnad. Med rätt kvalitet och utseende på golvet kommer känslan i hela rummet påverkas positivt. Dessutom är kvalitativa golvmaterial betydligt mer tåliga än andra. Att byta golv är en investering som ger glädje och trygghet i många år framöver.

Våra golvläggare har gedigen materialkunskap och lång erfarenhet av yrket. De är vana att hjälpa kunder hitta just sina drömgolv, oavsett typ av fastighet eller personlig stil. Med en unik fingertoppskänsla kan vi på Golvab välja rätt golv åt dig, och dessutom hjälpa till att lägga in det. Vi har den rätta utrustningen och kapaciteten att lägga ditt golv på bästa sätt – så tveka inte att kontakta oss om du vill anlita en professionell golvläggare! Vi är verksamma i och omkring Falun, Borlänge, Leksand och Säter.

Vet du exakt vilket golv du vill ha?

Det kan vara svårt att välja material och utseende. Särskilt i och med att man inte brukar byta golv särskilt ofta och verkligen vill att det ska bli bra. Kanske vet du bara vilken färg du vill ha på ditt nya golv? Oavsett vilket behov du har, och hur väl du tänkt igenom stil och material, så kan vi hjälpa dig på bästa sätt så att du får ett golv som uppfyller dina behov.

Vi hjälper med:
• Kunskap och rådgivning
• Val av material
• Golvläggning

Nytt våtrum

Ska du renovera eller göra nytt våtrum – kanske ett badrum eller en tvättstuga? Oavsett om rummet är litet eller stort är det viktigt att material på både väggar och golv är av hög kvalitet. Dålig kvalitet och bristfälligt utfört arbete kan leda till besvärliga fuktskador. Vi på Golvab har en gedigen erfarenhet av golvmaterial och väggmaterial för olika slags våtrum. Vi hjälper dig att välja just det material som passar dina behov. Alla våra våtrumsmaterial håller en mycket hög standard – en trygghet till dig som bostadsägare. Vår erfarna personal hjälper gärna till att lägga in ditt nya golv och montera de nya våtrumsväggarna. Med klockren finish får du ett våtrum att lita på!

 

Gör det själv!

I första hand rekommenderar vi att du anlitar en professionell golvläggare när det är dags att lägga ditt nya golv. Vi på Golvab har lång erfarenhet och den rätta utrustningen, vilket gör att du alltid kan lita på resultatet. Vill du däremot lägga ditt golv själv finns det en del saker du bör tänka på.

Tänk på detta när du lägger golv:
• Se till att du har din detaljerade läggningsanvisning
• Se till att ha riktigt bra verktyg
• Kontrollera att undergolvet är tillräckligt plant
• Om fuktskydd krävs, lägg ut folie
• Ta tid på dig och var mycket noggrann

Har du valt att lägga ditt golv själv, men är osäker på exakt hur du ska gå tillväga och vad du ska tänka på? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Golvab. Vi delar gärna med oss av kunskap, tips och tillvägagångssätt – så att du kan känna trygg!