Vi har rätt lösningar!

Vi på Golvab har lagt golv i urminnes tider… nåväl vi startade företaget 1977 så vi är väl etablerade i branschen och har duktiga golvläggare som kan sin sak!

Våra medarbetare har hantverkarens fingertoppskänsla och de tycker fortfarande att det är lika kul att hjälpa någon att få ett bra golv att gå på! Alla är vi barn i början… och oftast krävs det en erfaren yrkesman för bästa resultat! För råd och tips eller för att anlita en hantverkare, kontakta oss på Golvab! Att lägga golv är ingen lek men med rätt kunskap och rätt verktyg blir golvläggningen oftast lekande lätt.

 

Att veta vilket golv man ska ha är inte heller lätt även om man vet vilken färg eller sorts golv man vill ha. Vi hjälper dig och visar de golven som fyller dina behov bäst.

Vi hjälper med:

• Kunskap och rådgivning

• Val av material

• Golvläggning

Gör det själv!

För att få bästa resultat krävs en proffessionell yrkesman med gedigen erfarenhet. Det är därför vi på Golvab alltid ser till att våra medarbetare är kompetenta och duktiga yrkesutövare.

De är vår förlängda hand i ditt hem eller på din arbetsplats och med dem kan du alltid känna dig trygg med att du får ett bra arbete utfört. Om du väljer att lägga ditt eget golv rekommenderar vi följande:

        Se till att du har din detaljerade läggningsanvisning

        Se till att ha bra verktyg

        Kontrollera att undergolvet är tillräckligt plant

        Om fuktskydd krävs, lägg ut folie

Om du väljer att lägga ditt golv själv men känner att du inte till 100% vet hur du ska göra, kontakta oss så hjälper vid dig så att du får rätt kunskap.

Det är bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite. Det kan bli kostsamt om du inte vet exakt vad du ska göra.